Please enable JS

Running
Voor de aankoop van een nieuw paar loopschoenen voeren wij steeds een looptest uit op blote voeten. Lopers die met steunzolen lopen, worden met hun steunzolen getest op neutrale loopschoenen.

De drukpatronen op de voet worden gemeten op de RS Scan drukplaat en worden weergegeven via Materialise software. Tezelfdertijd wordt het looppatroon ook gefilmd, waardoor de positie van het enkel-, knie- en heupgewricht wordt bekeken. Op basis van deze informatie vormen wij een schoenadvies.
De klant kan hierna enkele schoenen uittesten en aanvoelen. Het spreekt voor zich dat de combinatie van een goede pasvorm en een aangenaam loopcomfort het streefdoel is. De loopanalyse is gratis en is inbegrepen in de aankoop van een paar loopschoenen.Anders wordt voor de loopanalyse 30 euro aangerekend. Voor de prijs van een goede loopschoen mag je gemiddeld op rond de 150 euro rekenen. Ons aanbod is zeer uitgebreid, zowel naar merkkeuze als naar type ondersteuning.

Wij werken ook al jaren met zolen van Mysole. Deze zolen kunnen zorgen voor extra correctie of bieden een supplement aan ondersteuning ter hoogte van het voetgewelf.

client
client
client
client
client
client
client
client