Please enable JS

Triatlon
Al jaren investeren wij als winkel in triatlon, zodat we een mooi assortiment aan wetsuits en trisuits kunnen aanbieden. Door het aanbieden van drie wetsuitmerken in verschillende prijscategorieën kunnen we aan de noden van elke triatleet of openwater zwemmer tegemoet komen.

Er is een grote diversiteit binnen de door ons aangeboden wetsuits, van instapmodellen tot uiterst technisch ontwikkelde wetsuits. De grootste verschillen spelen zich af op niveau van de dikte van de neopreen, de neopreen samenstelling en flexibiliteit. Hierdoor ontstaan grote verschillen in drijvend vermogen, duurzaamheid en comfort. Koppel dat aan de juiste pasvorm en dan voel je al aan dat verschillende pakken aandoen en vergelijken zeker helpt in de keuze naar de juiste wetsuit. Ook wij kunnen u daar gemakkelijk bij informeren en assisteren.
Wetsuits kunnen steeds worden gepast in de winkel. Bij twijfel kan de wetsuit zeker ook eens worden uitgetest in een zwembad.

Wij organiseren jaarlijks ook enkele testmomenten in een zwembad of in open water. Deze gratis service bieden we onze klanten aan om zeker te zijn dat de wetsuit perfect past!

Alle informatie over de testmomenten voor wetsuits worden op de site en in de nieuwsbrief gedeeld.
Verhuur wetsuits

Personen die zich inschreven voor een triatlonwedstrijd of openwater zwemwedstrijd kunnen bij ons een wetsuit huren voor een weekend, maand of seizoen. Voor veel atleten is dat de eerste ervaring met een wetsuit en kunnen ze op deze manier een goed beeld vormen over de noden waaraan hun wetsuit moet voldoen.
Let op: reserveer tijdig uw wetsuit. Bij de reservatie of bij afhaling wordt de wetsuit steeds nog eens in de winkel aangestoken ter controle.

Een wetsuit huren kost 35 (weekend), 105 (maand) of 175 euro (seizoen). Hierbij stellen wij instapwetsuits ter beschikking. In de huur kan je ook een upgrade aanvragen naar een wetsuit met meer flexibiliteit en comfort, de prijzen hiervoor zijn 50 (weekend), 150 (maand) of 250 euro (seizoen). Er wordt bij de afhaling steeds een waarborg van 150 euro gevraagd in cash. Op die manier wordt de waarborg direct terugbetaald bij inlevering.

Aanvraag huur wetsuit


client
client
client
client
client
client